Norsk turist glemte ektefellen på WC langs motorvei i Tyskland

<p dir="ltr">Kvinnen ble hensatt på en rasteplass langs den trafikkerte autobahn. – Familiegjenforeningen fant sted kort tid senere i Mengershausen, skriver det tyske politiet i sin rapport.</p>
Kvinnen ble hensatt på en rasteplass langs den trafikkerte autobahn. – Familiegjenforeningen fant sted kort tid senere i Mengershausen, skriver det tyske politiet i sin rapport. Foto: Patrick Pleul / AP/NTB scanpix

Kjørte fem mil før han oppdaget tabben.

– En nordmann opplevde et sjokk om morgenen i dag, skriver nød- og patruljetjenesten i politiet i Göttingen i Niedersachsen i en pressemelding.

Familien befant seg på Bundesautobahn 7 da den noe spesielle hendelsen fant sted.

Kvinnen, som var på vei fra Spania og hjem til Norge sammen med mannen og sønnen, hadde akkurat stanset på en rasteplass for gå på toalettet da noe gikk galt, skriver Dagbladet, som først omtalte saken i Norge.

Politi fant bil med far og sønn

Da kvinnen skulle tilbake til bilen oppdaget hun til sin store fortvilelse at resten av familien allerede hadde forlatt stedet.

Dermed sto hun alene igjen på rasteplassen langs den sterkt trafikkerte autobahn ved Hedemünden i Niedersachsen.

Til alt hell fikk hun relativt raskt assistanse av en tysk tollbetjent, som igjen varslet politiet onsdag morgen.

Etter hvert fant en politipatrulje den norskregistrerte bilen med far og sønn på en parkeringsplass i nærheten av Echte, om lag 50 kilometer fra rasteplassen hvor moren ble gjenglemt.

Bilen, en pickup med norske skilter, skal ha vært relativt lett å få øye på da den i tillegg var lastet med flere kofferter på lasteplanet.

«Hun sover i baksetet»

Da politiet spurte om de visste hvor kvinnen var, fikk de til svar at «hun sover i baksetet».

Da de ble bedt om å undersøke nøyere fant de til sin forskrekkelse at moren og ektefellen ikke befant seg i bilen slik de trodde.

Dermed ble det en ny kjøretur tilbake dit kvinnen ventet. Kort tid senere kunne de tre familiemedlemmene igjen fortsette reisen sammen mot Norge.

– Familiegjenforeningen fant sted kort tid senere i Mengershausen. Familien tok det humoristisk og takket det hyggelige og vennlige tyske politiet, som med et smil ønsket nordmennene en god reise sammen, skriver politiet i sin rapport.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden