Lars-Erik Hansen:

– Ja, vi er kjærester

Nytt par: Cubus-medarbeideren Lars-Erik Hansen (29) Sara Dønnerud (28) fra Sats Kampen.
Nytt par: Cubus-medarbeideren Lars-Erik Hansen (29) Sara Dønnerud (28) fra Sats Kampen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Butikkmedarbeideren viste frem kjæresten på det lokale kjøpesenteret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kommentar: David Stenerud
Redaktør, ABC Nyheter

Delta i debatten

Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere.
Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.

E-post: stemmer@abcnyheter.no

Onsdag var det tikronersmarked på Meny på Bryn-senteret i Oslo.

Cubus-medarbeideren Lars-Erik Hansen (29) var blant dem som hadde tatt turen. Med seg hadde han Sara Dønnerud (28) fra Sats Kampen, som kunne bekrefte en gledelig nyhet overfor ABC Nyheter.

– Vi er kjærester, fortalte hun.

Blant Hansens nærmeste bekjente har det lenge blitt spekulert på om han har fått seg kjæreste, men dette er altså første gang de bekrefter forholdet.

Utdannet fysioterapeut

Hvor lenge duoen har vært et par, er ikke kjent, men etter sosiale medier å dømme har romansen pågått en stund. Dønnerud delte nemlig et bilde av seg og Hansen på Instagram allerede i februar, og siden har hun med jevne mellomrom postet flere bilder av dem.

Blant annet feiret kjæresteparet 17. mai sammen, og i sommer ferierte duoen i Danmarks hovedstad, København.

Dønnerud jobber som nevnt på Sats på Kampen i Oslo, og har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høgskulen på Vestlandet. Før dette studerte hun til å bli frisør ved Norsk Frisørskole i Oslo.

Nytt par?

Lars-Erik og Sara var imidlertid ikke alene på Meny på Bryn onsdag kveld. Også Hansens Cubus-kollega Elise Stormoe (23) var på plass for å sikre seg tilbudsvarer.

Hun dukket opp sammen med Per Caspersen Vestli, men ville ikke svare på spørsmål om de to er kjærester.

Les også: Nytt par: Anette Marie Antonsen og Rune Haraldsen (VG)

Les også: Ruben Tunestveit Kengakaran: Nå har han endelig funnet kjærligheten (Seher)

Les også: Richard og Naima er sammen igjen (Seher)

Les også: Brudd for Julie Grindbakken og Oskar Johansson (Dagbladet)

Kjære leser (og kolleger),

Denne saken er ikke fra virkeligheten. Cubus- og Sats-medarbeiderne Lars-Erik Hansen og Sara Dønnerud finnes ikke. «Kjæresteparet» er et pek til saker av typen i «les også»-lista over, der alle navnene er virkelige.

Norske medier skriver i dag opp mot dobbelt så mye om kjendiser og kjærester som vi gjorde for ti år siden, viser en kjapp telling ABC Nyheter har gjort i Mediearkivet Atekst. Kjendisnettstedene får være unnskyldt, men VG og Dagbladet – flaggskip blant norske medier – hvorfor driver dere med dette? Hva må vike for at dere skal få meldt at Anette Marie Antonsen og Rune Haraldsen er et nytt par eller at kjærligheten tok slutt for Julie Grindbakken og Oskar Johansson? Saker om barnefattigdom? Om miljø? Europa-politikk?

Og hvorfor er kjærlighetslivet til en kvartkjendis bare en brøkdel av befolkningen vet hvem er uansett, viktigere enn kjærlighetslivet til Lars-Erik og Sara fra Oslo øst, når ingen av dem utgjør noen form for maktkonstellasjon? Det burde jo være like viktig. De burde stille likt – med sånn rundt null i score på offentlig interesse.

Personvernpolicy