King demper misnøye med «Moi»

Joshua King var tydelig misfornøyd med Mohamed Elyounoussi til pause, men etter kampen tonet han ned disputten. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Joshua King var tydelig misfornøyd med Mohamed Elyounoussi til pause, men etter kampen tonet han ned disputten. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Joshua King hadde en heftig diskusjon med Mohamed Elyounoussi da pausesignalet gikk i lørdagens 1-0-seier over Slovenia. Etterpå tonet han ned episoden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bournemouth-spissen var tilsynelatende rasende da han tuslet av Ullevaal-gresset etter første omgang. King sa tydelig hva han mente. Han var misfornøyd med at «Moi» ikke spilte ballen videre til ham kort tid før pause.

Etter kampen avdramatiserte King situasjonen i et intervju med TV 2, men Premier League-proffen la ikke skjul på at han var irritert.

– Når jeg tar hundre prosent sprinter i bakrom, og de vet hvor rask jeg er, og det er én mot én, så synes jeg at de bør spille meg. Men sånn er fotball, sa King til kanalen.

I intervjusonen med øvrige medier ville ikke King kommentere episoden.

– Det blir mellom meg og «Moi», sa han.

Elyounoussi følte ikke det var en disputt mellom ham og King.

– Det var bare en vanlig diskusjon. Vi prøver bare å lære hverandre å kjenne og hva han og jeg ønsker. Det var ingen skyllebøtte, sa han og utdypet svaret på følgende vis:

– Vi skrek jo litt på hverandre, men begge tåler det. Vi var kompiser fra før av, og det er vi også etterpå.

Lade batteriene

King mente seier var det eneste som betydde noe lørdag. Ole Selnæs ble matchvinner med en scoring like før pause.

– Vi gjør jobben og får tre poeng. Det var det viktigste. Vi visste da vi kom til samlingen at vi måtte ta seks poeng for å ha en sjanse, og nå har vi gjort 50 prosent av jobben. Vi har en jobb til på tirsdag, sa King og viste til hjemmekampen mot Bulgaria.

– Det blir viktig å restituere godt nok og lade opp batteriene. Vinner vi tirsdag med mer enn ett mål, vinner vi gruppa, sa han videre.

Kontroll

Norge står med seks poeng i sin nasjonsligagruppe etter tre kamper. I november skal det også spilles bortekamper mot Kypros og Slovenia.

King følte det norske laget hadde god kontroll i lørdagens oppgjør, men han savnet presisjonen på den siste tredelen.

– Vi startet med å slå litt for mye langt, men så ble vi tålmodige og scoret på slutten av første omgang. Det gjorde det mye lettere. Etter pause kunne vi gå ut med mer selvtillit og mer senkede skuldre.

– Jeg synes ikke de (Slovenia) hadde noe spesielt, og jeg kan ikke huske en stor sjanse de hadde i løpet av kampen. Problemet vårt i dag var den siste tredelen, den siste pasningen til å komme gjennom bak leddet, men bortsett fra det synes jeg vi gjorde en veldig bra kamp, sa King.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært