Ti migranter og mistenkt menneskesmugler omkom i trafikkulykke i Hellas

Det utbrente vraket av en minibuss heises opp på en redningsbil ved byen Kavala nord i Hellas lørdag. Ti migranter og en mistenkt menneskesmugler omkom da bussen kolliderte med en lastebil og tok fyr. Foto: AP / NTB scanpix
Det utbrente vraket av en minibuss heises opp på en redningsbil ved byen Kavala nord i Hellas lørdag. Ti migranter og en mistenkt menneskesmugler omkom da bussen kolliderte med en lastebil og tok fyr. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ti migranter og en mistenkt menneskesmugler som var på vei fra Tyrkia til Hellas, omkom da minibussen de satt i kolliderte med en lastebil ved byen Kavala.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder den greske kanalen ERA lørdag. Det brøt ut brann etter kollisjonen.

– Ofrene er forbrente og vanskelige å identifisere, opplyser gresk trafikkpoliti.

Tre mindreårige er blant de omkomne. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent. Sjåføren av lastebilen kom fra ulykken med lettere skader.

I Hellas meldes det daglig om pågripelser av menneskesmuglere som frakter migranter og flyktninger fra den tyrkiske grensen. I årets ni første måneder kom det 12.000 migranter til Hellas denne veien, ifølge offisielle tall.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært