Berit Svendsen fra Telenor til Vipps

Bare litt over tre uker etter at Berit Svendsen gikk fra Telenor er det klart at den erfarne lederen går til en ny posisjon i betalingsløsningen Vipps. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Bare litt over tre uker etter at Berit Svendsen gikk fra Telenor er det klart at den erfarne lederen går til en ny posisjon i betalingsløsningen Vipps. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Avgått Telenor-sjef Berit Svendsen går til stillingen som ansvarlig for å bygge opp betalingsløsningen Vipps i utlandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bare drøyt tre uker etter at Svendsen gikk fra Telenor er det klart at den erfarne lederen går til en ny lederposisjon i betalingsløsningen Vipps. Der er hun hentet inn i ledergruppen for å ta ansvaret for Vipps internasjonale ambisjoner.

– Måten Vipps har vokst på og bygd merkevaren viser en stor gjennomføringskraft. Det passer meg som leder veldig godt. Jeg er svært fornøyd med å kunne lede enheten som skal ta Vipps ut i verden og konkurrere internasjonalt, sier Berit Svendsen.

– Vi kunne ikke ha drømt om å få en bedre leder på laget. Berit Svendsen er i tillegg en erfaren teknolog med solid kunnskap om digital ledelse. At hun nå velger å bli med på Vipps-reisen, gjør meg enda sikrere på at vi kommer til å lykkes, sier administrerende direktør Rune Garborg i Vipps i en pressemelding fra selskapet.

Vipps AS fusjonerte nylig med BankID og BankAxept, og er Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Selskapet har 145 ansatte.