Kvinne skutt og drept i Oslo – mann pågrepet

En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har kontroll på en mistenkt mann. Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien . Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet.
En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har kontroll på en mistenkt mann. Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien . Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet. Foto: Marianne Løvland / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i slutten av 40-årene ble funnet skutt på Oppsal i Oslo onsdag kveld og døde av skadene. En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt for drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien på Oppsal. Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet.

Politiet fikk melding om saken via AMK klokken 20.52.

Melding om krangel

– Kvinnen levde da helsepersonell kom fram, men ble erklært død etter kort tid, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB onsdag kveld.

Hun bekreftet at begge oppholdt seg i leiligheten før drapet, men kunne ikke si noe om relasjonen mellom offer og mistenkt.

Både kvinnen og mannen er norske statsborgere får NTB opplyst. Pårørende er i hvert fall delvis varslet.

Videre etterforskning

Kriminalteknikere ble sendt til stedet onsdag kveld for å gjøre teknisk og taktisk etterforskning. Operasjonsleder Per-Ivar Iversen bekrefter til NTB at de har kontroll på våpenet.

– Det er avhørt vitner, men hvor mange eller hva de vet, kan jeg ikke si noe om. Den mistenkte blir trolig ikke avhørt før torsdag, sa operasjonslederen til NTB like før midnatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På det tidspunktet jobbet politiet med rundspørring av naboer og eventuelle vitner. Klokka 4 opplyser Iversen at politiet og krimteknikerne er ferdige på stedet.

– Nå blir tråden tatt opp igjen på morgenkvisten, sier han.

Innsatsleder Rune Bjørsvik sier til NRK at politiet ikke har noen grunn til å tro at det var flere personer involvert i hendelsen.