Meny

Martinsens finalehåp svinner

Andreas Martinsen hadde grunn til å deppe etter at Rockford IceHogs nok en gang kom til kort mot Texas Stars i AHL-semifinalen i ishockey. Her er han i aksjon for Norge i fjorårets VM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Andreas Martinsen og Rockford IceHogs må stå for et mirakel om de skal klare å ta seg til AHL-finalen i ishockey. Tirsdag ble det nok et tap for Texas Stars.

Det ble et fartsfylt tredje semifinaleoppgjør mellom lagene, men igjen var gjestene fra Texas sterkest. De vant 6-5 etter forlengning og leder dermed 3-0 sammenlagt. Martinsens lag tåler ikke et tap til og må vinne fire kamper på rad for å ta seg til AHL-finalen i ishockey. Det virker lite realistisk.

Rockford IceHogs tok ledelsen tre ganger i tirsdagens thriller. Vertene slo også tilbake etter å ha havnet under to ganger. Texas Stars så ut til å avgjøre kampen i ordinær tid, men med 51 sekunder igjen på klokka utlignet Cody Franson til 5-5 for Martinsen og co.

Curtis McKenzie avgjorde oppgjøret for bortelaget litt over fem minutter ut i forlengningen.

Martinsen noterte ingen målpoeng tirsdag. Han hadde ett skudd på mål.

Rockford IceHogs gikk ubeseiret gjennom AHL-sluttspillet før semifinalen, men mot Texas Stars har det blitt bråstopp og tre strake tap.

(©NTB)

Populært