Meny

Kamara ble helten da Zlatan ble utvist

Los Angeles Galaxys Zlatan Ibrahimovic måtte hjelpes av banen etter utvisningen. Foto: Graham Hughes / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic ble utvist, men med én mann mindre ble Ola Kamara matchvinner da Montreal Impact ble slått 1-0 og Los Angeles Galaxy endelig vant igjen.

Zlatan Ibrahimovic ble både skadd og utvist i samme situasjon i Los Angeles Galaxys bortekamp mot Montreal Impact i Major League Soccer mandag. Episoden skjedde i det 39. minutt. Zlatan mente seg stemplet av Montreals høyreback Michael Petrasso og svarte med å fike til sistnevnte bakhodet. Både Petrasso og Zlatan falt i bakken.

Etter at dommeren hadde tatt videobilder til hjelp, så delta han ut gult kort til Petrasso og rødt til Zlatan. Svensken ble haltende hjulpet av banen. Los Angeles Galaxy hadde vært i særklasse best før utvisningen kom.

Etter utvisningen ble det verre, men bortelaget ga aldri opp håpet selv med én mann mindre, og Ola Kamara var helt strålende da han sørget for seiersmålet med 15 minutter igjen å spille. Han dro seg inn i straffefeltet og parkerte det som var av forsvarsspillere før han trillet ballen rolig i nota.

Slik opptrer en spiss med selvtillit.

Seieren var Los Angeles Galaxys første etter fire tap på rad før møtet i Montreal.

Jørgen Skjelvik spilte midtstopper hele kampen for Los Angeles Galaxy, mens målscorer Ola Kamara ble byttet ut på overtid.

(©NTB)

Populært