Orientering: EM-bronse til Lundanes

Olav Lundanes tok bronse i orienterings-EM onsdag. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix
Olav Lundanes tok bronse i orienterings-EM onsdag. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Olav Lundanes løp inn til tredjeplass i EM i orientering mellomdistanse i Sveits onsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han var 1.22 minutter bak vinneren Matthias Kyburz (Sveits). Sølvet gikk også til en sveitser, Florian Howald.

Magne Dæhli ble nummer elleve, Paul Sium 15 og Eskil Kinneberg 16. Gaute Hallan Steiwer kom inn som 25.-mann.

v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-fareast-language:EN-US;} a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-priority:99; color:#0563C1; text-decoration:underline;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-priority:99; color:#954F72; text-decoration:underline;} p {mso-style-priority:99; mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;} span.EpostStil17 {mso-style-type:personal; font-family:"Calibri",sans-serif; color:windowtext;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-fareast-language:EN-US;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;} div.WordSection1 {page:WordSection1;}

– Jeg har løpt et godt løp i 25 minutter. Etter det ble det litt for mye feil, oppsummerer Lundanes.

I kvinneklassen vant finske Marika Teini. Her ble beste norske, Silje Ekroll Jahren, nummer åtte. Hun var 2.28 minutter bak gullvinneren.

De andre norske: Andrine Benjaminsen (ni), Ingeborg Eide (29), Ingjerd Myre (32) og Kine Hallan Steiwer (38).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden