Ice advarer kunder mot brannfarlig ruter-batteri

Det er ikke første gang ice advarer sine kunder mot brannfarlig ruterbatteri. I 2017 ba ice 10.000 av sine kunder om å fjerne batterier i rutere av typen W1. Nå er det batteriet i typen A1 som ice-kundene er bedt om å koble fra. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Det er ikke første gang ice advarer sine kunder mot brannfarlig ruterbatteri. I 2017 ba ice 10.000 av sine kunder om å fjerne batterier i rutere av typen W1. Nå er det batteriet i typen A1 som ice-kundene er bedt om å koble fra. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Telekomselskapet ice ber 70.000 av sine kunder som har rutertypen A1 om å koble fra batteriet som et føre var-tiltak, etter to tilfeller av branntilløp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har forekommet to tilfeller av branntilløp i batteriene i ruteren av typen A1 og alle ice-kunder som har akkurat denne rutertypen er derfor bedt om å koble fra batteriet.

– Vi beklager ulempen dette medfører for våre kunder, men når vi i løpet av kort tid har mottatt informasjon om to tilfeller av branntilløp, setter vi sikkerheten først. Vi har umiddelbart opprettet kontakt med leverandøren av batteriene og pålagt dem å mobilisere nødvendige ressurser for å komme til bunns i dette, sier administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker.

Det er ikke første gang ice advarer sine kunder mot brannfarlig ruterbatteri. I 2017 ba ice 10.000 av sine kunder om å fjerne batterier i rutere av typen W1.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært