Meny

Curling-VM: Norge-tap mot Sør-Korea

Det sørkoreanske laget slo Norge 9-5 i nattens kamp i curling-VM. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
I grunnspillets siste kamp i curling-VM tapte skip Steffen Walstad og Norge 5-9 mot Sør-Korea. Nå venter sluttspill om de to siste semifinaleplassene.

Walstad og co. ledet 4-2 etter sju omganger i Las Vegas, men i den neste tok Sør-Korea fire poeng. Da Norge kun maktet å svare med ett poeng i omgang ni, ble det til slutt en klar seier da koreanerne tok tre poeng i den siste og avgjørende omgangen.

På topp etter grunnspillet er Sverige og Skottland, som allerede har sikret seg semifinaleplasser. Norge er ferdigspilt i grunnspillet og ligger for øyeblikket på 4.-plass, men har sikret seg å komme blant topp 6. Det har også Canada. Lagene som havner mellom 3.- og 6.-plass, spiller omspill om de to siste semifinaleplassene.

Sør-Korea, Sveits og Russland kjemper om de to siste plassene. Kvalifiseringskampene spilles lørdag.

Ved siden av Walstad består det norske laget av Magnus Vågberg, Magnus Nedregotten og Markus Høiberg.

(©NTB)

Populært