Meny

Klopp advarer City: – Vi er i fyr og flamme

Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde god grunn til å smile bredt etter lørdagens 2-1-seier borte mot Crystal Palace. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Liverpool var ikke på sitt beste i 2-1-seieren mot Crystal Palace, men Jürgen Klopp elsker vinnerviljen laget utstråler før mesterligamøtet med Manchester City.

Merseyside-klubben havnet tidlig under på Selhurst Park i Sør-London lørdag. I lange perioder slet Liverpool med å få rytme i spillet, men Sadio Manés utligning fire minutter etter pause og Mohamed Salahs vinnermål i det 84. minutt sikret de rødkledde nok en seier.

Liverpools neste oppgave er første oppgjør i mesterligakvartfinalen mot Premier Leagues suverent beste lag. Onsdag kommer Manchester City på besøk.

– I øyeblikket er det ingen grunn til å være bekymret for atmosfæren og humøret innad i laget. Gutta er virkelig i fyr og flamme, og det liker jeg å se. I fotball må du som profesjonell alltid være i stand til å levere, levere og atter levere, sa Klopp etter lørdagens snuoperasjon mot Palace.

Knallsterk hjemmerekke

Hjemme på Anfield har Liverpool en fantastisk statistikk mot City. I januar storspilte Klopps menn og påførte de lyseblå deres første og hittil eneste ligatap denne sesongen. Liverpool vant oppgjøret 4-3.

Tallene viser at Manchester City kun har én fattig seier på Anfield siden 1981.

– Det vil bli veldig tøft mot City, men vi gleder oss over muligheten til å møte dem i en kvartfinale. Jeg tror ikke denne seieren (mot Palace) vil gi oss noen stor fordel mot City, men akkurat nå nyter vi resultatet, sa Klopp.

Storscorer

Mohamed Salah er i sitt livs form. Egypteren scoret lørdag sitt 29. Premier League-mål. Siden overgangen fra Roma i fjor sommer har han totalt gjort hele 37 scoringer iført Liverpool-trøya.

Som alle andre er Klopp dypt imponert over Salahs debutsesong på Merseyside.

– Det målantallet viser at han er en ordentlig spiss. Hvis du bare kan score på en perfekt dag, kan du ikke gjøre 37 mål. Han er utrolig. Det er godt å ha ham utpå banen. Forhåpentligvis fortsetter han på samme vis.

(©NTB)

Populært