Poengtap for Elabdellaoui

Seriefotballen ruller igjen i Hellas etter pause på grunn av skandalescener. Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos avga poeng.

Olympiakos har vunnet serien de siste åtte årene, men er på etterskudd i kampen mot AEK og PAOK og trenger seirer. Lørdag kom laget under i det 4. minutt borte mot Levadiakos da Ibrahima Niasse scoret.

Karim Ansarifard utlignet tidlig i 2. omgang, men noe seiersmål kom aldri. Dermed tapte Olympiakos ytterligere terreng.

PAOK slo Atromitos 2-0 borte, mens AEK spiller byderby mot Panathinaikos søndag.

Kamper mellom de tre gullrivalene har vært preget av voldshendelser og skandalescener, og en del av gullkampen utspiller seg gjennom disiplinær- og protestbehandling der det tas og gis poeng.

Avhengig av hvorvidt man tar hensyn til poengtrekk der ankemulighetene ikke er oppbrukt, topper PAOK eller AEK tabellen.

Elabdellaoui spilte hele kampen for Olympiakos lørdag.