Viktig Hull-poeng i bunnstriden

Markus Henriksen og hans Hull tok et viktig poeng i nedrykksstriden i engelsk mesterskapsserie lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Markus Henriksen og hans Hull tok et viktig poeng i nedrykksstriden i engelsk mesterskapsserie lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Markus Henriksen og Hull kjempet seg til et viktig poeng med 0-0 mot opprykksjagende Aston Villa i engelsk mesterskapsserie fotball lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hull kjemper for å berge plassen på nivå to i engelsk fotball og har nå seks poengs luke til nedrykksstreken med sju serierunder igjen.

– Det er absolutt ikke der vi trodde vi skal være. Vi må tenke på neste kamp og plukke poeng hele veien. Vi har mer enn godt nok mannskap til å holde oss, sa Henriksen til NTB under landslagssamlingen nylig.

Der leverte han to sterke kamper da Norge slo Australia og Albania. Lørdag gjorde han en ny god innsats.

Avstanden til nedrykksstreken økte ikke. Birmingham tok seg nemlig over streken med 1-0-seier over Ipswich. Barnsley er nå på feil side sammen med Sunderland og Burton.

Aston Villa er på fjerdeplass, to poeng bak landslagskaptein Stefan Johansens Fulham, som i sin tur er sju poeng fra direkte opprykksplass.

Personvernpolicy