Rangers overkjørt i målrik kamp

Zuccarello (36) feirer sammen med lagkameratene etter en scoring under mandagens kamp mot Washington. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

New York Rangers og Mats Zuccarello hadde bare æren å spille for da de møtte Tampa Bay Lightning på hjemmebane fredag. Det endte med et 3–7 tap.

Det er allerede flere kamper siden det ble klart at Rangers ikke når sluttspillet. Fredagens oppgjør var heller ikke like viktig for Lightning, som allerede har sikret seg en Stanley cup-billett.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 51 sekunder på isen. Han bidro blant annet med en assist da Filip Chytil satte inn Rangers' andre mål for kampen i en målrik tredje periode. Hele sju av kampens ti scoringer kom i denne perioden.

– Ønsker å bli

I forkant av kampen sa Mats Zuccarello til Nettavisen at han ønsker å bli værende på New York-laget, selv om ledelsen har gjort det klart at laget skal brytes ned og bygges opp igjen i et brev til fansen.

– Selvfølgelig ønsker jeg å være her. Jeg føler at jeg kan være en bra spiller og en god lagkamerat hvis de skal gjenoppbygge. Enten det tar ett, to eller tre år, føler jeg at jeg kan være en bra spiller å ha i den prosessen, sa Zuccarello.

Det er første gang siden 2009/10-sesongen at Rangers ikke er med videre til NHL-sluttspillet.

Tap for Martinsen

Heller ikke Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks hadde hellet på sin side fredag. De tapte hele 0–5 på bortebane mot Martinsens tidligere lag, Colorado Avalanche.

Martinsen var på isen i 12 minutter i løpet av kampen, og bidro med ett skudd på mål.

Blackhawks skapte overskrifter etter torsdagens 6-2-seier mot Winnipeg Jets, da de måtte hente inn en 36 år gammel revisor og amatørkeeper for å vokte målet.

I denne kampen hadde imidlertid laget fått med seg Colin Delia fra farmerlaget Rockford IceHogs som keeper, men han slapp altså inn fem mål.