Solid seier for Martinsen og Blackhawks

Andreas Martinsen (t.v.) feirer sammen med lagkamerat Tomas Jurco etter en scoring i andre periode i kampen mot Winnipeg Jets. Foto: Kamil Krzaczynski / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Chicago Blackhawks og Andreas Martinsen leverte målfest på hjemmebane mot Winnipeg Jets. Det endte 6–2 til hjemmelaget.

Dermed brøt Blackhawks den seks kamper lange seiersrekken til Jets.

Martinsen var på isen i drøye 13 minutter. Han bidro med ett skudd på mål, men var ikke involvert i noen av scoringene.

Blackhawks fikk tidlig overtak, og etter 11 minutters spill i andre periode var stillingen 4–0.

I løpet av de siste seks minuttene av denne perioden fikk Jets sine to mål, mens Blackhawks også satt et mål ved Svenske Erik Gustafsson.

I begynnelsen av siste periode sto hjemmelagets Alex DeBrincat for kampens siste scoring.

Blackhawks er allerede ute av kampen om en sluttspillplass, mens Jets allerede har sikret seg en plass.