LSK Kvinner lekte seg til ny storseier

Guro Reiten (t.h.) ble tomålsscorer også i LSK Kvinners hjemmemøtet med Sandviken. Tittelforsvareren fra Romerike vant 6-0 torsdag. Bildet er fra serieåpningen mot Vålerenga. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

LSK Kvinner har virkelig markert seg i seriestarten. Den regjerende mesteren fortsatte scoringsshowet med 6-0-seier hjemme mot Sandviken torsdag.

Romerikingene har de siste dagene vist at de også i år er storfavoritt til å vinne kvinnenes eliteserie i fotball. LSK står med fire strake seriemesterskap.

Sist helg kjørte Hege Riises lag over ambisjonsrike Vålerenga. De gul- og svartkledde ga seg ikke før de vant hele 5-0 i VIFs egen storstue på Valle.

Fem dager senere holdt LSK Kvinner et nytt målrush hjemme mot Sandviken.

Suser

Isabell Bachor fikk drømmetreff etter åtte minutter. Hun dunket inn 1-0 på en svak klarering utenfor straffefeltet. Etter kampen innrømmet tyskeren at det var et uvanlig godt treff for henne å være.

– Det var et skudd som like gjerne kunne gått langt over, men jeg kjente det med en gang ballen forlot foten min. Men jeg må se målet igjen, for jeg husker ikke hva som skjedde etterpå, sa Bachor til Romerikes Blad.

– Isabell scorer et mål i ny og ne. Men når hun først treffer, gjør hun det ofte skikkelig, sa LSK-trener Hege Riise.

Guro Reiten, som scoret fra midtbanen i seieren mot VIF lørdag, doblet ledelsen mot Sandviken etter en snau halvtime.

11-0

Synne Skinnes Hansen økte deretter til 3-0 like før pause. Gjestene fra Bergen var sjanseløse i LSK-hallen. Annen omgang var bare 35 sekunder gammel da Sophie Haug gjorde hjemmelagets fjerde nettkjenning for dagen.

Bachor ble deretter tomålsscorer da hun la på til 5-0 etter en time. Fem minutter før slutt ville også Reiten ha navnet sitt bak to fulltreffere. 23-åringen står dermed allerede med fire seriemål.

Dermed står LSK-laget med full pott og pene 11-0 i målforskjell etter to kamper.

2. serierunde er for øvrig ganske amputert. Tre av seks kamper er utsatt.