Kristoff har ingen god følelse før Flandern rundt

Alexander Kristoff er på defensiven før søndagens klassiker Flandern rundt. Her er han avbildet etter sølvløpet i VM i Bergen i september i fjor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Alexander Kristoff er på defensiven før søndagens klassiker Flandern rundt. Her er han avbildet etter sølvløpet i VM i Bergen i september i fjor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Alexander Kristoff sier rett ut at han er bekymret foran søndagens sykkelklassiker Flandern rundt. Han erkjenner at samhandlingen i UAE-laget ikke sitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30-åringen har foreløpig ikke fått det til å klaffe med sitt nye lag. Den siste uken ble han hektet av både i Gent-Wevelgem og Dwars door Vlaanderen.

– Ja, jeg føler ikke jeg er helt der jeg skal være, så jeg er litt bekymret for Flandern, sier Kristoff til NRK.

Det hører med til historien at Kristoff har slitt med forkjølelse den siste uken, men han er ærlig på at han fortsatt lider av innkjøringsutfordringer etter overgangen fra Katusha til UAE.

– Jeg er på et nytt lag og kjenner ikke helt til rytterne. Vi mangler litt samhandling. Så det er forskjellige ting som slår ut, forklarer han.

Kristoff vant Flandern rundt i 2015.

Personvernpolicy