Seieren glapp for Rangers på overtid

New York Rangers' Mika Zibanejad går i bakken under en duell med Dmitry Orlov på Washington Capitals. Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

New York Rangers så ut til å ro i land en seier mot Washington Capitals, men hjemmelaget scoret i siste minutt og kampen gikk til overtid. Det endte 3–2.

Det var Capitals' Jevgenij Kuznetsov som satte inn nådestøtet i form av kampens siste mål, kun 38 sekunder ut i overtidsspillet.

Mats Zuccarello var på isen i 20 minutter og 21 sekunder, og bidro med hele fem skudd på mål. Han var imidlertid ikke involvert i noen av scoringene.

Kevin Hayes og Ryan Spooner sto for bortelagets to mål, henholdsvis i første og tredje periode, mens Andre Burakovsky og Lars Eller sto for de to scoringene til Capitals i de samme periodene.

Rangers var allerede i forkant av oppgjøret i Washington, ute av kampen om en sluttspillplass. Dermed blir dette den første NHL-sesongen til Zuccarello hvor han ikke deltar i sluttspillet.