Seieren glapp for Rangers på overtid

New York Rangers' Mika Zibanejad går i bakken under en duell med Dmitry Orlov på Washington Capitals. Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix.
New York Rangers' Mika Zibanejad går i bakken under en duell med Dmitry Orlov på Washington Capitals. Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

New York Rangers så ut til å ro i land en seier mot Washington Capitals, men hjemmelaget scoret i siste minutt og kampen gikk til overtid. Det endte 3–2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var Capitals' Jevgenij Kuznetsov som satte inn nådestøtet i form av kampens siste mål, kun 38 sekunder ut i overtidsspillet.

Mats Zuccarello var på isen i 20 minutter og 21 sekunder, og bidro med hele fem skudd på mål. Han var imidlertid ikke involvert i noen av scoringene.

Kevin Hayes og Ryan Spooner sto for bortelagets to mål, henholdsvis i første og tredje periode, mens Andre Burakovsky og Lars Eller sto for de to scoringene til Capitals i de samme periodene.

Rangers var allerede i forkant av oppgjøret i Washington, ute av kampen om en sluttspillplass. Dermed blir dette den første NHL-sesongen til Zuccarello hvor han ikke deltar i sluttspillet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden