Ramos tar ikke av etter storseier

Sergio Ramos under Spanias 6-1-seier over Argentina i Madrid tirsdag. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix
Sergio Ramos under Spanias 6-1-seier over Argentina i Madrid tirsdag. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sergio Ramos forstår at Spania seiler opp som en av de heteste VM-favorittene etter 6-1-seieren over Argentina, men har samtidig beina godt plantet på jorda.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tirsdagens landskamp slo spanjolene knockout på et argentinsk lag uten Lionel Messi etter pause. Da gikk Spania fra å lede 2-1 til 6-1 mellom det 52. og 74. minutt.

Isco scoret hattrick, mens Diego Costa, Thiago Alcántara og Iago Aspas gjorde de tre øvrige målene. Det spanske fotballandslaget har ikke tapt siden exiten i EM i 2016. Den ubeseirede rekken er på 18 kamper.

Bookmakerne har Spania som en av VM-favorittene sammen med tittelforsvarer Tyskland, Brasil og Frankrike. Ramos, som vant EM i 2008 og VM i 2010, lar seg ikke blende av Spanias sterke resultater.

– Vi må være rolige, for vi har ikke vunnet noe ennå. Men det er klart vi tar med oss gode følelser til VM. Vi må holde på ambisjonene uten å bli arrogante, sa Ramos etter tirsdagens storseier.

Real Madrids stopperstjerne minner også om at Argentina var kraftig svekket uten Messi på banen.

– Alle innen fotballen vet hvem Messi er. Han er en unik spiller, og det viser han i hver eneste kamp ikke bare for Barcelona, men også på landslaget. Han var et massivt savn for Argentina, som med det mistet en stor prosentandel av sitt potensial.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden