Ødegaard vil overbevise Lagerbäck på klubblaget

Martin Ødegaard i duell med Ylber Ramadani mot Albania på Elbasan Arena. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Martin Ødegaard i duell med Ylber Ramadani mot Albania på Elbasan Arena. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Martin Ødegaard fikk tillit fra start mot Albania, og fikk vist glimt av finesse i 1-0-seieren. Unggutten vil befeste landslagsplassen på klubblaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Lagerbäck plasserte Martin Ødegaard i startelleveren mot Albania etter å ha satt unggutten på benken mot Australia i Oslo. Ødegaard frykter ikke at plassen i landslagstroppen skal ryke på grunn av hans spilletid denne samlingen.

– Det tror jeg er basert på prestasjonen i klubb. Det handler om å prestere i klubb og håpe at det hjelper, sa Ødegaard etter 1-0-seieren mot Albania.

– Men det hjelper på å få muligheten i dag også, la han til.

Heerenveen-spilleren spilte høyrekant og viste at han også har defensive fibre i kroppen med flere sterke ballerobringer.

– Jeg prøver å gjøre det hver kamp jeg spiller. Jeg prøver å gjøre den beste jobben uansett, og komme inn i situasjoner og vinne ballen. Da får du ballen mer selv også. Det hjelper det, forklarte Ødegaard, som sammen med angrepsrekka skapte flere farlige sjanser.

– Jeg synes spissene våre var gode. Bjørn (Maars Johnsen) er bra og vinner oppspill og fighter. Vi flytter ballen bra og kjemper. Det hjelper godt på, men det er enda flere situasjoner hvor vi kan ha mer råskap, oppsummerte den Real Madrid utleide 19-åringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært