Meny

Qaka syntes Norge spilte en fantastisk kamp

Albanias Kamer Qaka (høyre) måtte gi seg tidlig mot Norge og Stefan Johansen mandag. Foto: Hektor Pustina / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Norsk-albanske Kamer Qaka måtte ut med skade i sin første kamp fra start for Albania. 22-åringen berømmet Norge etter 1-0-seieren mandag.

Qaka, som har 36 aldersbestemte landskamper for Norge, fikk tillit fra start for Albania for første gang mot Norge mandag. Han debuterte som innbytter i 3-2-seieren borte mot Tyrkia i november.

Mandagens kamp ble imidlertid ingen minneverdig affære for den tidligere Vålerenga- og Kristiansund-spilleren. Midtbanespilleren måtte forlate banen like før pause med en kneskade etter å ha blitt taklet av Markus Henriksen.

– Jeg vet ikke hvilken spiller som kom bakfra, men jeg prøvde å skjerme ballen, og så ble venstrebeinet mitt igjen. Jeg fikk en vridning. Jeg har slitt med kneet en stund, så da var det slutt, sa Qaka til NTB.

– Jeg prøvde å fortsette. Dette var jo min første kamp fra start for Albania, men jeg hadde ingen mulighet, la han til.

Fra benken fikk Qaka se Sigurd Rosted gi Norge 1-0-seier på en corner.

– Norge spiller veldig godt i dag. De har mange gode spillere. De spiller helt riktig og spiller en fantastisk kamp, avsluttet han.

(©NTB)

Populært