Meny

Tiger Woods nær å bryte seierstørken

Tiger Woods var nær en etterlengtet turneringsseier søndag, men endte ett slag bak vinneren Paul Casey i Palm Harbor. Foto: Mike Carlson, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Tiger Woods var veldig nær sin første PGA-turneringsseier siden 2013, men putten som ville tvunget fram omspill var en drøy halvmeter for kort.

Publikum i Palm Harbor i Florida fikk se en spiller bryte en langvarig seierstørke, men det var ikke spilleren de fleste hadde kommet for å heie på. Paul Casey avsluttet med en 65-runde og tok sin første seier på PGA-touren siden 2009.

Engelskmannen tok ledelsen med tre birdier på rad tidlig på siste halvdel av søndagens runde, og han avsluttet med noen vanskelige parputter.

Patrick Reed hadde sjansen til å tvinge fram omspill med en lang birdieputt, men han misset.

Tiger Woods, som har ventet lenge på sin 80. seier på PGA-touren, pisket opp stemningen ved å senke en lang birdieputt fra 13 meter på 17. hull og var da bare ett slag bak lederen.

På siste hull prøvde han en ny birdieputt fra 12 meter som ville sendt ham ut i omspill med Casey, men ballen stoppet en halv meter fra hullet.

Med søndagens 70-runde endte Woods på delt 2.-plass med Reed, hans beste plassering i en turnering siden 2013.

Tiger Woods spilte sin fjerde turnering etter at han gjorde comeback etter en ryggoperasjon. Med innsatsen har han spilt seg inn i favorittsjiktet før US Mesters i begynnelsen av april.

(©NTB)

Populært