Marseille med fortsatt grep om bronseplass i Frankrike

Konstantinos Mitroglou ble matchvinner da Marseille slo Toulouse 2-1 borte søndag. Her fra en landskamp mot Norge. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Marseille vant 2-1 borte mot Toulouse i Ligue 1 søndag og er fortsatt i førersetet om tredjeplassen i ligaen.

Lucas Ocampos ga laget ledelsen etter 10 minutter søndag, men hjemmelaget slo tilbake ved Ndombe Mubele ni minutter senere.

Greske Konstantinos Mitroglou ble den store helten for gjestene da han satte inn 2-1 etter 78 minutter.

Toulouse ligger på 17.-plass med 29 poeng, mens Marseille på tredjeplass har 59 poeng. Det er fem poeng ned til Lyon som på sin side slo Caen 1-0 søndag. Bertrand Traoré ble matchvinner med sin scoring etter 63 minutter.

I Guingamp var Nice-spiller Alassane Plea i det umulige hjørnet. Franskmannen ga seg ikke før han hadde scoret fire ganger på Guingamp-keeper Karl-Johan Johnsson i 5-2-seieren.