Wallace vant India Open i golf

Den indiske hjemmefavoritten Shubhankar Sharma feilet på siste runde i India Open søndag. Seieren gikk i stedet til engelske Matt Wallace. Foto: Eduardo Verdugo, AP / NTB scanpix
Den indiske hjemmefavoritten Shubhankar Sharma feilet på siste runde i India Open søndag. Seieren gikk i stedet til engelske Matt Wallace. Foto: Eduardo Verdugo, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Matt Wallace avsluttet med en 68-runde og vant India Open i golf i New Delhi søndag. Hjemmefavoritten Shubhankar Sharma feilet på sisterunden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wallace beseiret sin engelske landsmann Andrew Johnston i omspill etter at begge gikk de fire rundene totalt 11 slag under par.

– Det er en forbløffende følelse. Det var en hard uke og en vanskelig golfbane. Jeg synes jeg spilte veldig godt, sa Wallace etter sin annen seier på europatouren.

Sharma har vunnet to europatourtitler de tre siste månedene og var i delt ledelse før siste runde, men håpet om en populær hjemmeseier brast. Han trengte 75 slag søndag og falt til delt 7.-plass.

– Selvsagt er jeg skuffet, men slikt skjer, og dette er en vanskelig bane, sa 21-åringen som er invitert til US Masters neste måned. Det blir hans neste store turnering.