Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag.
Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om den døde personen klokken 9.31 søndag formiddag. Dødsfallet blir ansett som mistenkelig, og politiet er på stedet for å kartlegge hva som har skjedd, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Innlandet politidistrikt opplyser at ambulansen ble tilkalt til boligen hvor vedkommende ble funnet, og at politiet deretter ble kontaktet.

«Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har i dag gjennomført vitneavhør og foretatt undersøkelser på stedet for å kartlegge hva som har skjedd», skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag kveld.

Operasjonsleder Marianne Brun opplyser at politiet gjennom dagen har vært i kontakt med de pårørende, og at avdøde skal obduseres. Politiet vil ikke kommentere dødsårsaken nærmere før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.

Politiets kriminalteknikere og etterforskere vil mandag fortsette etterforskningen blant annet med ytterligere vitneavhør.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden