Skadd kvinne utenfor livsfare etter Holmenkollen-kaos

En kvinne i slutten av tenårene er alvorlig skadd etter at hun falt ned i T-banesporet på Voksenlia stasjon på Holmenkollbanen lørdag kveld. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
En kvinne i slutten av tenårene er alvorlig skadd etter at hun falt ned i T-banesporet på Voksenlia stasjon på Holmenkollbanen lørdag kveld. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En ung kvinne som falt ned i T-banesporet på Voksenlia stasjon i kaoset etter skifesten i Holmenkollen lørdag kveld, er utenfor livsfare, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen i slutten av tenårene har ikke pådratt seg livstruende skader, og tilstanden er stabil, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

Aktuelt: Kollen-arrangøren: Folks oppførsel er tragisk

Den unge kvinnen falt ned i T-banesporet på Voksenlia stasjon litt før klokken 19.30 da titusenvis av mennesker skulle hjem samtidig etter skifesten i Holmenkollen.

Les mer: Politiet: Kaoset i Holmenkollen blir evaluert

Røde Kors venter en langt roligere dag i Holmenkollen

Da seks personer prøvde å hjelpe henne, fikk alle strømskader, og måtte sendes til legevakten. Fem av disse er vektere. En annen person falt ned på sporet ved Besserud person, men pådro seg kun sårskader.

Samtidig ble en jente påkjørt av en bil ved Jarbakken. Tilstanden hennes er ukjent.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden