Bråk mellom nazigruppe og motdemonstranter i Stockholm

Demonstranter fra Nordiska motståndsrörelsen (NMR) forlater plassen ved Heden sentralt i Göteborg etter en demonstrasjon i fjor sommer.
Arkivfoto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix
Demonstranter fra Nordiska motståndsrörelsen (NMR) forlater plassen ved Heden sentralt i Göteborg etter en demonstrasjon i fjor sommer. Arkivfoto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det er «storbråk» mellom ulike grupper på Sergels torg sentralt i Stockholm, skriver Expressen. Et stort antall politifolk er på plass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avisen er det sammenstøt mellom minst to ulike grupperinger på torget, og hundepatruljer bistår politiet i forsøket på å roe gemyttene. De beskriver konfrontasjonen i den svenske hovedstaden som «voldsom».

I forkant av bråket på Sergels plass hadde Ung Vänster, ungdomspartiet til Vänsterpartiet, lagt ut en melding om protest mot Nordiska motståndsrörelsen (NMR) i området.

–Kom til Sergels torg og protester mot NMR sammen med oss. Ikke en millimeter til nazister, het det i innlegget, som ble lagt ut på Instagram tidligere lørdag.

Også NMR har lagt ut bilder og video av bråket i sentrum av Stockholm.

Foreløpig er det uklart om noen er pågrepet i forbindelse med bråket i Stockholm lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden