Tap etter straffeslagkonkurranse for kjelkehockeylaget

Knut André Nordstoga og resten av det norske kjelkehockeylaget tapte 2-3 mot Italia i åpningskampen i Paralympics. Foto: Joel Marklund/OIS/IOC via AP / NTB scanpix.
Knut André Nordstoga og resten av det norske kjelkehockeylaget tapte 2-3 mot Italia i åpningskampen i Paralympics. Foto: Joel Marklund/OIS/IOC via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Det norske kjelkehockeylaget i Paralympics fikk en dårlig start på mesterskapet da det ble tap 2-3 etter straffeslag mot Italia i åpningskampen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske kjelkehockeylaget er av mange sett på som kapable til å ta medalje i Paralympics, men det målet blir vanskeligere etter tapet mot Italia.

Sandro Kalegaris ga italienerne ledelsen i andre periode, men Morten Værnes utlignet til 1-1 like før midtperioden var over.

Gianluigi Rosa ga Italia igjen ledelsen med sin 2-1-scoring innledningsvis i den tredje perioden, men Audun Bakke reddet spilleforlengning da han satte inn 2-2 like før slutt.

Overtiden ble målløs, og i straffeslagkonkurransen var det kun italienske Nils Larch som maktet å sette pucken i mål.

– Italia er et hardt lag, det er alltid jevnt når vi møtes og det blir aldri mange mål, men i denne kampen har vi for lite skudd på mål. Det er ikke bra nok, sier Loyd Remi Solberg til NRK.

Nå venter svært viktige kamper mot henholdsvis Sverige og Canada for Norge.

– Vi må slå Sverige og ta poeng mot Canada. Den kampen mot Canada er særdels viktig, sier Solberg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden