Zucca-scoring til liten nytte for Rangers

Mats Zuccarello scoret én gang da New York Rangers tapte 3-5 mot Tampa Bay Lightning i NHL fredag. Her fra et oppgjør mot Montreal Canadiens. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press via AP / NTB scanpix.
Mats Zuccarello scoret én gang da New York Rangers tapte 3-5 mot Tampa Bay Lightning i NHL fredag. Her fra et oppgjør mot Montreal Canadiens. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello satte inn sitt 97. NHL-mål i karrieren da hans New York Rangers tapte 3-5 borte mot Tampa Bay Lightning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede før første periode var halvspilt torsdag, hadde Lightning inntatt en tomålsledelse. Cedric Paquette scoret først, og noen få minutter etter la Adam Erne på til 2-0.

Også i andre periode fikk Florida-laget uttelling først da Anthony Cirelli satte inn 3-0. Ryan Spooner reduserte til 1-3 etter 12.35 av midtperioden, men scoringer fra Chris Kunitz og Tyler Johnson gjorde at Rangers gikk til siste pause på 1-5 og hadde en nærmest umulig oppgave med å snu kampen.

Zuccarello reduserte til 2-5 etter tre og et halvt minutt av den tredje perioden. Spooner stjal pucken fra en uoppmerksom Lightning-spiller og serverte Zucca som satte den trygt i mål.

Kevin Hayes pyntet ytterligere på resultatet da han satte inn 3-5 med rundt to og et halvt minutt igjen av den siste perioden. 25-åringen styrte et skudd fra blålinjen i mål, men scoringen var intet mindre enn et trøstemål for et Rangers-lag som sliter i motbakke.

– De kom mot oss med fart og ferdigheter. Vi slet virkelig med å holde tempoet, og det er ingen tvil om at de dominerte oss, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampen.

Resultatet gjør at Zuccarellos klubb fortsatt er sist i sin avdeling med 66 poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden