Meny

Vinterstorm gir innstilte flyavganger i USA

Den andre vinterstormen på mindre enn én uke rammet onsdag den nordøstlige delen av USA. Over 2.000 flygninger ble innstilt.

Alle de store flyplassene kuttet virksomheten drastisk. Ved John F. Kennedy ble 520 inn- og utgående flygninger innstilt. For Newark i New Jersey var tallet midt på dagen 650 innstillinger og innenriksflyplassen La Guardia hadde 600 innstilte avganger.

Flytrafikkmyndighetene som har kontrollen med de tre flyplassene i New York-området, forsikret at de hadde lagre av campingsenger, ulltepper, bleier og babymat. Under en snøstorm i januar var manglene mange og kritikken krass.

Værmeldingstjenesten spådde 20–33 centimeter i løpet av onsdag, men temperaturene holdt seg over null, og snøen ville fort bli enorme mengder slaps og vann i gatene.

(©NTB)

Populært