Meny

Rask revansj for Pouille

Lucas Pouille revansjerte søndagens finaletap i Marseille da han slo Karen Khatsjanov i 2. runde i ATP-turneringen i Dubai. Foto: Claude Paris, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Lucas Pouille trengte ikke å vente lenge på revansj for finaletapet mot Karen Khatsjanov i ATP-turneringen i Marseille. Onsdag slo han russeren i Dubai.

Khatsjanov slo franskmannen i tre sett i finalen i Marseille søndag, men Pouille slo tilbake med 6-4, 3-6, 6-3 i 2. runde i storturneringen i Dubai.

Dermed berget den 2.-seedede spilleren dagen for de franske fargene i Dubai, etter at Benoît Paire og Pierre-Hugues Herbert begge forsvant ut av turneringen.

– I Marseille vant Karen bare tre poeng flere enn meg. Jeg visste at vi er jevne, og at jeg kunne vinne om jeg spilte god tennis, sa Pouille.

– Vi er begge litt trøtte, men jeg er veldig glad for at jeg fikk min revansj i dag.

Pouille, som vant turneringen i Montpellier tidligere i måneden, er godt fornøyd med formen tidlig i sesongen.

– Seirer gir selvtillit. Jeg liker å spille mye og vinne mye, sa han.

Neste motstander blir japanske Yuichi Sugita, som slo tyskeren Jan-Lennard Struff i strake sett.

Paire tapte i strake sett for Borna Coric, mens Herbert tapte 1-6 i tredje og avgjørende sett mot 3.-seedede Roberto Bautista-Agut. Coric og Bautista-Agut møtes i kvartfinalen.

Den tunisiske wildcardspilleren Malek Jaziri, som slo ut toppseedede Grigor Dimitrov i første runde, tok seg til kvartfinale med seier over tyske Robin Haase i to tiebreak. Jaziri avverget alle Haases åtte bruddballer i kampen.

(©NTB)

Populært