Meny

Wenger ikke bekymret for egen framtid

Arsenal-manager Arsène Wenger forbereder seg til seriekamp mot Manchester City. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger sier han kun konsentrerer seg om torsdagens seriekamp mot Manchester City. Han tenker ikke på sin egen framtid i klubben.

Wenger var lite villig til å snakke om sin egen posisjon da han onsdag snakket med pressen før torsdagens seriekamp hjemme mot Manchester City.

Søndag tapte London-laget 0-3 mot nettopp City i ligacupfinalen. Arsenal spilte en svak kamp, ble rundspilt på Wembley og har spilt langt under pari i store deler av sesongen.

I Premier League ligger Arsenal som nummer fem, 27 poeng bak City og ti poeng bak en topp fire-plassering. Det har ført til at flere har antydet at Wengers tid som sjef i den rødhvite London-klubben bør være over etter sesongslutt, selv om franskmannen da har ett år igjen på kontrakten.

– Min posisjon er min siste bekymring, jeg fokuserer kun på å få laget klart til kampen, sa Wenger.

68-åringen har vært manager i Arsenal siden 1996. Før sesongen skrev han under på en ny toårskontrakt. Han sier han ikke kjenner til noen planer om at han kan være på vei ut.

– Gjør det deg søvnløs om min posisjon er truet eller ikke? Nei. Det som er viktig i fotball skjer under kampen. Alt annet skaper kun overskrifter, men er ikke interessant, sa Wenger, som gjentok at de kun ønsker å konsentrere seg om neste kamp.

– Min jobb er å prestere, så er det opp til andre å evaluere.

Etter flere spørsmål om egen framtid måtte Wenger innrømme at han er overrasket over hvor mange ganger han må svare på det samme spørsmålet.

– Jeg har vært her i 21 år og avslått tilbud fra hele verden for å respektere min kontrakt.

(©NTB)

Populært