Meny

Salg av avisselskap stoppet i siste liten

Det planlagte salget av det lille aviskonsernet Trønder-Avisa til Polaris Media ble overraskende stoppet i siste liten, ifølge Medier24.

Etter planen skulle Polaris Media ASA kjøpe seg opp til å bli majoritetseier i konsernet, som eier fire lokalaviser, et distribusjonsselskap og et utviklingsselskap.

For å oppnå dette skulle Polaris blant annet kjøpe 38 prosent av aksjene fra eierselskapet LL Inntrøndelagen. Men på tirsdagens generalforsamling sa aksjonærene i LL Inntrøndelagen overraskende nei til salget.

Redaktør John Arne Moen i Trønder-Avisa skriver følgende i en kommentar til medienettstedet om nyheten:

«Jeg forholder meg til de eiere selskapet har og den strategi de velger. Det er imidlertid uheldig hvis det oppstår tvil om hvilken retning medieselskapet tar. Derfor håper jeg på rask avklaring. Langvarig strid om viktige veivalg er aldri heldig. Ut over det har jeg ingen kommentar».

(©NTB)

Populært