Swansea reddet kvartfinale i FA-cupen

Swansea og Nathan Dyer (venstre) tok seg videre i FA-cupen på bekostning av Sheffield Wednesday og Lucas Joao. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB scanpix
Swansea og Nathan Dyer (venstre) tok seg videre i FA-cupen på bekostning av Sheffield Wednesday og Lucas Joao. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Premier League-laget Swansea tok seg videre til kvartfinale i FA-cupen med 2-0-seier i omkampen mot mesterskapsserielaget Sheffield Wednesday tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Swansea måtte ut i omkamp i FA-cupens femte runde etter å ha blitt holdt til 0-0 i Sheffield.

I omkampen i Wales satt scoringene langt inne, men Jordan Ayew sendte Swansea i ledelsen etter 55 minutter.

Nathan Dyer punkterte kampen etter en kontring ti minutter før slutt.

– Det var hardt på deres bane, så vi visste at det kom til å bli tøft. De er sterke defensivt, så vi måtte gå på løp i bakrom. Det tok en stund, men vi klarte det til slutt, sa Dyer til BBC.

Swansea trøblet i innledningen i Premier League og ligger under nedrykksstreken på 18.-plass etter 28 serierunder, men har sanket flere poeng i det siste.

– Det har vært bra for oss å ha tette kamper raskt etter hverandre. Alle uavgjortkampene og seirene har skaffet oss selvtilliten som vi trenger og det har hjulpet oss i Premier League, sa Dyer.

I kvartfinalen venter potensielt betraktelig tøffere motstand. Swansea møter vinneren av omkampen mellom Tottenham og Rochdale fra nivå tre i engelsk fotball.

Rochdale sto for en sensasjonell prestasjon da laget klarte 2-2 og berget omkamp mot Tottenham for en drøy uke siden. Returkampen spilles onsdag på Wembley.

Personvernpolicy