Meny

Neymar kan miste resten av sesongen

PSGs Neymar kan gå glipp av resten av sesongen etter at han ble skadd i helgen. Foto: AP Photo/Thibault Camus/NTB scanpix Foto: NTB scanpix
VM er ikke i fare, men Paris Saint-Germain-stjernen Neymar kan miste resten av sesongen etter at han ble skadd mot Marseille i den franske ligaen søndag.

Neymar har fått et brudd i et av de små mellomfotsbeina, som på fagspråket kalles metatarsale knokler.

Den franske klubben har ikke sagt noe om hvor lang tid den brasilianske stjernespilleren må regne med å være på sidelinjen, men ifølge brasilianske Globo Esporte må Neymar opereres, skriver TT.

Britiske The Guardian skriver at det normalt tar mellom to og tre måneder å komme tilbake etter en slik skade. For Neymars landsmann Gabriel Jesus tok det ti uker før han kunne spille for Manchester City etter at han fikk ett lignende brudd.

Tar det like lang tid for Neymar mister han resten av sesongen med PSG som jakter en fransk trippel, ligatittel og de to franske cupene.

Onsdag neste uke venter Real Madrid i returoppgjøret i mesterligaen. Oppgaven med å snu 1–3 fra første kamp blir ikke enklere med sin brasilianske stjernespiss ute med skade.

(©NTB)

Populært