Meny

En omkom i frontkollisjon i Rogaland

En person omkom på stedet og fire ble sendt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Oltedal i Rogaland. En er kritisk skadd, opplyser sykehuset.

Politiet meldte om ulykken ved fylkesvei 45 Hunnedalsvegen i Oltedal klokka 16.48 lørdag ettermiddag. En av bilene sto i brann etter sammenstøtet, og veien ble stengt i begge retninger. Brannvesenet rykket også til ulykkesstedet.

– Hendelsesforløpet er foreløpig litt uklart, men to biler er involvert i frontkollisjonen. Fører, mann (42) alene i den ene bilen ble erklært død på stedet, skriver politiet i Sørvest på Twitter klokka 19.30.

Fire andre i den andre bilen, alle menn født i 1996, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus (SUS). Sykehuset opplyste lørdag kveld at skadene for én av dem var kritisk, men at tilstanden var stabil. For en av de andre ble skadene beskrevet som alvorlige, men at også hans tilstand lørdag kveld var stabil. For de to øvrige er skadene omtalt som lettere.

Fylkesveien var stengt etter ulykken, men ble åpnet igjen ved 23-tiden.

(©NTB)

Populært