Meny

Brann i enebolig i Finnmark

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En enebolig i Elvenes i Finnmark er overtent og brannvesenet driver med kontrollert nedbrenning. En person kom seg uskadd ut av bygningen.

– Vi fikk en melding 2.20 om røykutvikling i et hus. Det var en som oppholdt seg i huset som meldte fra til brannvesenet som varslet oss. Alle nødetater rykket ut. Dessverre ble huset raskt overtent og det lot seg ikke redde, sier Ann Rigmor Søderholm, operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, til NTB.

Hun opplyser om at brannvesenet driver kontrollert nedbrenning av huset.

– Det er registrert tre personer på bopelen, men kun en var hjemme. Denne personen er tatt hånd om og har funnet alternativ bopel. Det er ikke snakk om personskader, men det er muligens en katt i bygningen. Det er uavklart, sier Søderholm.

Årsaken til brannen er ukjent.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært