Femte strake tap for Zuccas Rangers

Montreal Canadiens-målvakt Antti Niemi redder Mats Zuccarellos avslutning. Canadiens vant kampen mot New York Rangers 2–0. Foto: Graham Hughes / The Canadien Press via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York Rangers og Mats Zuccarello gikk på sitt femte strake tap i NHL da Montreal Canadiens ble for sterke og vant 3-1 natt til fredag.

Rangers reduserte ved Kevin Hayes til 1-2 i overtallsspill tre minutter før slutt, og da newyorkerne satset alt i sluttspurten, satte Phillip Danault inn 3-1 i det tomme Rangers-buret.

Etter 6.59 minutter var Tomas Plekanec frampå og satte inn kampens første scoring. Stillingen holdt seg ut perioden, men snaut fire minutter ut i midtperioden doblet hjemmelaget ledelsen til 2-0 ved Jeff Petry.

I siste periode hadde Rangers flere skudd på mål enn de hadde i løpet av de to første periodene til sammen, men det ble kun med én redusering før Canadiens la på til 3-1.

30 år gamle Zuccarello noterte seg for to skudd på mål i oppgjøret.

Rangers hadde en gyllen mulighet til å ta igjen Columbus Blue Jackets i kampen om å få det siste wildcardet for å nå sluttspillet. Blue Jackets tapte sin kamp mot Philadelphia Flyers, men Rangers-tapet gjør at det fortsatt er seks poeng mellom lagene.

Neste mulighet for å slå tilbake for Zucca og co. kommer allerede lørdag. Da kommer Minnesota Wild på besøk til New York og Madison Square Garden.