Meny

Mata lar kritikken prelle av

Manchester United-spiller Juan Mata tar opp et papirfly under 0-0-kampen borte mot Sevilla i mesterligaen. Foto: Miguel Morenatti / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Manchester Uniteds 0-0-kamp mot Sevilla lukker ikke munnen på kritikerne som mener storklubben spiller for defensivt. Det er ikke noe Juan Mata bryr seg om.

United skapte svært lite i den første av to kamper mot Sevilla i mesterligaens åttedelsfinale. Engelskmennene virket fornøyde så lenge de holdt nullen intakt i Sør-Spania, og det klarte de takket være David de Geas eminente redninger.

Det har over tid bygget seg opp kritiske røster mot Mourinhos spillestil.

– Folk har lov til å ha meninger, og det kan vi ikke gjøre noe med. Vi kan bare prøve å glede fansen vår ved å gå videre, sa Mata i et intervju me 3+.

Sevilla hadde initiativet stort sett gjennom hele kampen. United-spillerne klarte kun ha sende av gårde ett skudd på mål.

– Vi vil gjerne vinne, og vi ville gjerne ha med oss minst ett mål tilbake til Old Trafford. Det fikk vi ikke, og derfor var det viktig at vi ikke slapp inn mål i den andre enden, sa Mata.

– Det ble en tøff kamp som ventet. Sevilla spiller god fotball og hadde ballen mye. De hadde tilskuerne i ryggen, la han til.

Returoppgjøret spilles 13. mars.

(©NTB)

Populært