Meny

FA ventet å reagere på Agüero-episode etter Citys cuptap

Wigan-supportere stormet banen etter at 1-0-seieren over Manchester City i FA-cupen var et faktum. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det engelske fotballforbundet (FA) kommer trolig til å etterforske episoden der Citys Sergio Agüero var i håndgemeng med en Wigan-supporter etter cuptapet.

Will Griggs scoring ble kampens eneste i mandagens FA-cupkamp mellom Wigan og Manchester City. Etter kampen stormet mange Wigan-supportere banen. Agüero takket Wigan-forsvarer Chey Dunkley for kampen da flere fans nærmet seg City-spissen. Argentineren ble tvunget til å forsvare seg, og på et tidspunkt langet han også ut med neven mot en av supporterne.

City er ventet å kontakte Wigan og ta opp den manglende sikkerheten for spillerne etter kampen, og FA vil trolig også se på Agüero-episoden og på sikkerheten.

Politiet var også involvert, og FA venter nå på rapport fra dem, samt rapporten fra mandagens dommer Anthony Taylor før en beslutning tas.

Wigan-formann David Sharpe var naturlig nok en lykkelig mann etter cupavansementet, men sa seg enig i kritikken av banestormingen.

– Det er ikke hyggelig å se. Fotball er emosjonelt, det er det det er for fansen, men jeg liker ikke å se dette etter en kamp.

– Det er et enormt resultat, men vi må ha klasse i fotball, og jeg liker ikke det jeg ser her, sa Sharpe.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært