Tilstanden svært alvorlig for mann etter havari i Troms

Tilstanden er svært alvorlig for mannen som ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser pressevakt ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) til NTB mandag morgen.

Hovedredningssentralen Nord-Norge satte i 16-tiden søndag i gang et søk i området med flere lokale båter, samt KV Farm og et NH-90-helikopter fra KV Andenes. Klokken 18.23 søndag ble en mann funnet i sjøen av NH-90-helikopteret.

Redningsmannskapene fant ved en tilfeldighet en annen båt som var i ferd med å synke i samme område. En mann var om bord i båten, og hoppet fra skroget på den synkende båten og over i en av de første båtene som kom til stedet.

Personvernpolicy