Jansrud tviler på Svindal-avhopp 

Kjetil Jansrud er ganske sikker på at Aksel Lund Svindal (midten) fortsetter en år til. Til høyre sveitseren Beat Feuz etter medaljeutdelingen i utfor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Kjetil Jansrud er ganske sikker på at Aksel Lund Svindal (midten) fortsetter en år til. Til høyre sveitseren Beat Feuz etter medaljeutdelingen i utfor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kjetil Jansrud tror Aksel Lund Svindal fortsetter og kjører VM i Sverige neste år. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Der ble han verdensmester i utfor i 2007.

– Jeg er ganske sikker på at han fortsetter. Det vil jo både Aleksander Aamodt Kilde og jeg. Det er mye å lære av Aksel, sier Jansrud til NTB.

– Jeg har kjent ham i så mange år og har full respekt for den avgjørelsen han kommer til å velge. Som det lille laget vi er, så kommer vi til å savne de vi mister.

– Jeg tror også at Aksel synes dette er litt morsommere enn han vil innrømme. Jeg tror nok vi ser ham et år til, sier Jansrud.

Svindal har slitt med det ene kneet lenge, og etter super G-rennet i OL fredag, ville han ikke si noe om hva framtiden bringer.

– Jeg mener det kan være en veldig poetisk avslutning på en karriere å avslutte der den på et vis startet, sier Jansrud om bindingen mellom Åre og Svindal.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært