Slalåm: Haver-Løseth på 5.-plass før finaleomgangen

Nina Haver-Løseth har et godt utgangspunkt før finaleomgangen i slalåm i Pyeongchang. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Nina Haver-Løseth har et godt utgangspunkt før finaleomgangen i slalåm i Pyeongchang. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Nina Haver-Løseth har medalje i siktet før finaleomgangen i slalåm etter 5.-plass i første omgang. Nå lover hun å «tråkke på gasspedalen».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haver-Løseth ligger 86 hundredeler bak sveitsiske Wendy Holdener i tet. Bak Holdener er det to svensker: Frida Hansdotter og Anna Swenn-Larsson.

– Det var mye bra, det var stabilt. Men nå er det på tide å tråkke på gasspedalen. Jeg prøvde det, men jeg føler jeg har mer å gå på. Jeg har flere gir, lovet Haver-Løseth da hun ble intervjuet av Eurosport etter første omgang.

– Man prøver alltid å få ut det beste man kan, men av og til er man litt blokkert uten å vite hvorfor. Jeg føler jeg kan pushe hardere enn jeg gjorde nå, selv om jeg prøvde, la hun til.

Storfavoritten Mikaela Shiffrin begynte svakt, men kjørte seg opp. I mål var hun 48 hundredeler bak Wendy Holdener. Den ledelsen kan fort bli tatt igjen av 22-åringen fra USA i finaleomgangen.

Maren Skjøld kom i mål 2,55 sekunder bak teten. Det holder til 19.-plass etter første omgang. Kjøring i andre omgang blir det også på OL-debutanten Kristin Lysdahl. Hun endte på 28.-plass, i overkant av tre sekunder bak teten.

Finaleomgangen begynner klokken 5.15 norsk tid.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært