Vålerenga-stoppere hentet av ambulanse i treningskamp mot Tromsø

Jonatan Tollås Nation ble hentet av ambulanse i en treningskamp torsdag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Jonatan Tollås Nation ble hentet av ambulanse i en treningskamp torsdag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vålerenga-duoen Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho kolliderte med hverandre i starten av kampen mot Tromsø. Begge måtte hentes av ambulanse. TIL vant 3-0.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble en dramatisk start på treningskampen i spanske Marbella. Etter få minutter ble både Tollås Nation og Carvalho liggende.

Carvalho ble umiddelbart sendt med ambulanse etter å ha pådratt seg et stygt kutt i hodet, mens Tollås Nation ble hentet en halvtime etter.

Vålerenga-trener Ronny Deila var preget etter kampslutt.

– Det var en tøff situasjon, noe av det verste jeg har sett på en fotballbane. Jeg håper bare det går bra. Jeg klarer ikke prate så mye om kampen akkurat nå, sa Deila til Nettavisen.

VIF opplyser torsdag kveld at både Carvalho og Tollås Nation har fått konstatert hjernerystelse. Begge pådro seg også kuttskader.

Oppgjøret i Marbella endte 3-0 til Tromsø. Lasse Nilsen sendte TIL opp i både 1-0 og 2-0 før pause, før Slobodan Vuk fastsatte sluttresultatet til 3-0 på tampen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært