Ingen pågrepet etter forsøk på hjemmeran

Det er usikkert om gjerningsmennene fikk med seg noe fra familien som ble truet og holdt fanget. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Det er usikkert om gjerningsmennene fikk med seg noe fra familien som ble truet og holdt fanget. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ingen er så langt pågrepet etter meldingen om at væpnede menn tok en familie som gisler i et ransforsøk i familiens hjem på Ski onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en kvinne, en mann og flere barn i huset da ransmennene slo til, skriver VG. Det var barna som varslet politiet klokken 20.33.

– De sa det var innbruddstyver i huset med pistol, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt. Rundt fem minutter senere var politiet på stedet, men da var gjerningsmennene forsvunnet.

– Vi har ikke fått klarhet i om de har fått med seg noe.

Etter ranet jaktet politiet på fire væpnede menn. Ved 6-tiden torsdag morgen opplyser politiet til VG at ingen er pågrepet så langt.

De voksne i huset skal ha blitt beordret til å åpne en safe i huset. De ble truet inn på et rom og døren ble lukket, men ingen ble skadd, opplyser Sveen.

– Etterforskningen vil avdekke om de er tilfeldig valgt eller om det er andre årsaker til at de ble ranet, legger han til.

Ranerne skal ha vært bevæpnet med pistol med lyddemper, og et vitne fortalte om to personer med store kniver.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært