Godin tilbake til FCK-kampen

Diego Godin mistet nylig en tann i aksjon for Atlético Madrid. Stopperen er nå klar for spill igjen og er blant Diego Simeones utvalgte i troppen til europaligakampen mot FC København. Foto: Paul White, AP / NTB scanpix
Diego Godin mistet nylig en tann i aksjon for Atlético Madrid. Stopperen er nå klar for spill igjen og er blant Diego Simeones utvalgte i troppen til europaligakampen mot FC København. Foto: Paul White, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Diego Godin er tilbake i Atlético Madrid-troppen foran torsdagens møte med FC København i europaligaen. Nylig fikk stopperstjernen slått ut en tann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i måneden måtte Godin byttes ut etter 51 minutter i Atléticos 1-0-seier over Valencia. Det skjedde etter at han kolliderte med bortelagets keeper. TV-bildene viste at han mistet en tann.

Uruguayaneren måtte etterpå gjennom en operasjon. Han sto over sist helgs 1-0-seier borte mot Málaga.

Atlético Madrid har vært i mesterligafinalen to av de fire siste årene, men denne sesongen skuffet den spanske hovedstadsklubben stort. Det ble exit allerede i gruppespillet. Diego Simeones lag må dermed nøye seg med spill i europaligaen. Der er Atlético blant de største favorittene.

FC København levnes få sjanser til å danke ut spanjolene over to kamper i 16-delsfinalen. Ståle Solbakkens menn er inne i en tung sesong, og de er ute av tittelkampen både i den danske ligaen og cupen.

Første kamp spilles i Parken torsdag, mens returen går i Madrid neste uke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært