Hevder Neymar er uforstyrret av Real Madrid-rykter

Neymar og PSG møter Real Madrid i mesterligaens åttedelsfinale onsdag. Brasilianeren har vært linket til onsdagens motstander. Foto: Christophe Ena, AP / NTB scanpix.
Neymar og PSG møter Real Madrid i mesterligaens åttedelsfinale onsdag. Brasilianeren har vært linket til onsdagens motstander. Foto: Christophe Ena, AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

PSGs forsvarsspiller Marquinhos sier hans lagkamerat Neymar ikke er påvirket av ryktene som linker brasilianeren til spanske Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sa Marquinhos før de to lagene møtes i mesterligaens åttedelsfinale onsdag.

– Jeg kan ikke se at han er påvirket. Han vet veldig godt hvordan han skal kontrollere sine følelser. Han håndterer presset og responderer på banen, sa Marquinhos om sin lagkamerat og landsmann før oppgjøret i Madrid.

– Han er en flott person med stort mot. Vi lar ham gjøre jobben på banen. Han kom til Paris for å gjøre store ting, og onsdagens kamp er en sjanse for ham.

Real Madrids venstreback Marcelo har tidligere helt bensin på bålet rundt spekulasjonene ved å si at Madrid-fansen alltid liker gode spillere, og at enhver fan ville hatt Neymar på sitt lag.

Det kom etter at han til en brasiliansk TV-stasjon hadde sagt at Neymar en dag kommer til å spille for Madrid-klubben.

Real Madrid skal ha vært interessert i Neymar før han gikk til Barcelona i 2013. 26-åringen gikk til PSG for over 2 milliarder kroner i sommer og ble med det verdens dyreste fotballspiller.

Han har siden snitt på ett mål per kamp i PSG-trøya, og Neymar har scoret seks ganger i mesterligaens gruppespill denne sesongen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært