Kronprins Haakon med lynvisitt til OL, møtte gullvinner Lundby

<p>Kronprins Haakon var tirsdag på plass i OL. Her i alpinanlegget der gutta kjørte superkombinasjonen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix</p>
Kronprins Haakon var tirsdag på plass i OL. Her i alpinanlegget der gutta kjørte superkombinasjonen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Kronprins Haakon kom til OL tirsdag og fikk godvær på direkten. Han så Kjetil Jansrud og co. i superkombinasjonen og møtte gullvinner Maren Lundby.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsen er på et kortbesøk under vinterlekene i Sør-Korea. Der er han som eneste medlem av den norske kongefamilien. Han blir til stede i Pyeongchang-området i bare tre dager.

Vinden ulte som bare det oppe i Jeongseon-løypa tirsdag. Flaggene sto rett ut, og utfordelen i superkombinasjonen ble kraftig forkortet. Vinneren kjørte i bare 1.19,24 minutter.

Aksel Lund Svindal valgte å droppe slalåm for å spare kneet.

Nede i målområdet var det god stemning med sol fra blå nesten himmel. Etter slalåmdelen ventet sprintlangrenn en times kjøring unna for kronprinsen, men først fikk han en prat med Maren Lundby før hun fikk sitt OL-gull.

Dette er det videre OL-programmet for ham:

Onsdag: Besøker OL-landsbyen og følger kombinert, medaljeseremoni og skiskyting.

Torsdag: Ser utfor, curling, ishockey og skiskyting.

Fredag: Forlater OL-området.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært