Mann funnet død ved Nidelva i Trondheim

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 21 år gammel mann som ble meldt savnet lørdag, ble natt til søndag funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru i Trondheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den omkomnes klær og legitimasjon gjorde politiet rimelig sikre på at det var den savnede 21-åringen som var funnet. Søndag morgen ble det bekreftet.

– Vi har nå konkludert med at det er den savnede 21-åringen som er funnet omkommet. Opplysninger i saken gjør at vi nå er sikre på dette, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

21-åringen ble meldt savnet av venner da de ikke hadde hørt fra ham siden 1-tiden natt til lørdag. Mannen er student i en annen by og var på helgebesøk.

De siste observasjonene av mannen ble gjort ved Nidelva. Trøndelag brann- og redningstjeneste og Røde Kors søkte derfor natt til søndag etter mannen i og ved elva. Mannskaper fra Røde Kors fant den døde mannen i kanalen nedenfor Bakke Bru klokken 3.40.

Det er foreløpig ingenting som tyder på at han har vært utsatt for en kriminell handling.

– Den avdøde vil bli obdusert, sannsynligvis mandag. Så vil obduksjonsrapporten gi oss flere svar, fortalte operasjonsleder Lars Letnes til NTB.

Den foreløpige rapporten vil sannsynligvis være klar innen en uke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært